Diensten

Chasing the Hihat Crew bestaat uit diverse hardwerkende jonge mensen die het beste uit elkaar halen. Een strakke organisatie waarbij manager en personeel dicht bij elkaar staan resulteert in een gastvrije en vrolijke sfeer. Onze grote poule aan mensen is flexibel inzetbaar op alle vlakken van hospitality tijdens een evenement.

Bar management

Onze bartoppers maken van elk evenement een feestje. De combinatie van focus en een glimlach zorgt voor een unieke ervaring bij de bezoeker. Bij Chasing the Hihat begrijpen wij het belang van uitstraling, daarom gaan we graag wat verder om aan jouw eis te voldoen. Ook hebben we een poule van uitstekende barhoofden die met plezier leidinggeven achter de bar.

Entreemanagement

Bezoekers die op weg zijn naar hun favoriete evenement willen maar één ding: zo snel mogelijk beginnen aan een leuke dag. Wij verzorgen een gecontroleerd en gastvrij ontvangst van reguliere bezoekers, genodigde gasten, crew, pers en artiesten. Het management van de accreditatie is bij ons een expertise.

Cashmanagement

Wij hebben ruime ervaring met het exploiteren van een volledig transparant financieel systeem. Met de juiste partners, ervaren caissières en managers garanderen wij een 100 procent veilige verwerking van alle geldstromen. Wij bieden een uitgebreide financiële analyse en een snelle afhandeling om de boekhouding van een evenement snel en efficiënt af te ronden.

Staffing

Naast de beschreven totaaloplossingen kunnen wij ook faciliteren in het aanvullen van personeel. Dit kan zijn in de aansturing of versterking van een bestaand team.